Cobie Voorberg

 • Advocaat

Expertise

Cobie Voorberg is advocaat in Barneveld. Zij behandelt zaken op het gebied van personen- en familierecht, zoals echtscheidingen, alimentatiezaken, zorgregeling.

Het familierecht is haar grote passie. Ze ziet het als haar rol om cliënten in een moeilijke tijd in hun leven steun en perspectief te bieden, door haar kennis en ervaring. Zij heeft oog voor de belangen van de scheidende partners én hun eventuele kinderen. Belangrijke eigenschappen van Cobie zijn haar vriendelijkheid, expertise en betrokkenheid. Ook heeft zij overtuigingskracht en gaat zij energiek en doortastend te werk. Daarbij heeft zij een duidelijk doel voor ogen: een goede oplossing waarbij zowel praktische als juridische kanten rond een echtscheiding goed geregeld zijn. Een procedure bij de rechtbank is lang niet altijd nodig, vaak is meer te bereiken door met de andere partij te overleggen.

 • Beëdigingsdatum

  28 januari 2011

 • Talen

  Nederlands

 • Opleiding en specialisatie

  Universiteit Utrecht
  Bachelor: Rechtsgeleerdheid
  Master: Staats- en Bestuursrecht

  Nederlandse Orde van Advocaten
  Beroepsopleiding Advocaten

  Instituut voor Mediation Familie- en erfrecht Opleidingen
  Specialisatieopleiding Advocaat Mediator Familierecht

 • Lidmaatschappen

  Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)

 • Nevenfuncties

  n.v.t.

 • Registratie Nederlandse orde van advocaten

  mr. J. (Cobie) Voorberg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
  » Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen + Ouderschap en erkenning)
  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Laatste updates van Cobie Voorberg