Maatschappelijke betrokkenheid

BVD advocaten is met overtuiging sponsor van goede klassieke muziek. De combinatie van kennis, kwaliteit en betrokkenheid kenmerkt zowel het muzikale van onze partners als de juridische dienstverlening van BVD advocaten.

Meesterlijke muzikale momenten

Zomers klassiek of de uitvoering van Bachs meesterwerk, passend bij het jaargetijde. Om de zaag scherp te houden zijn er momenten van verpozing nodig.

Muziek heeft daarbij een positieve werking op ons brein. Tegelijkertijd zoeken we verbinding met ons vak, affiniteit met ons kantoor. Daarom maken we meesterlijke muzikale momenten mogelijk. Ook voor de lokale of regionale gemeenschap.

BVD advocaten en Ars Musica

Toen we zochten naar fijnbesnaarde partners om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid mee vorm te geven, troffen we Ars Musica. We bleken in dezelfde waarden te geloven: het rijke van de traditie combineren met het vinden van nieuwe vormen. En we besloten dat de komende jaren met elkaar te gaan uitstralen.

Ars Musica

Matthäus Passion

BVD advocaten is hoofdsponsor van de uitvoering van de Matthäus Passion door het koor en orkest van Ars Musica. In 2020 in de Bovenkerk te Kampen en in 2023 en 2024 in de Laurenskerk te Rotterdam. "De Matthäus Passion heeft een boodschap voor alle tijden, zeker ook voor de onze."

Matthäus Passion

Raadhuispleinconcert Barneveld

In april 2016 is ons kantoor in Barneveld officieel geopend. Bij de start beloofden we een concert voor de Barneveldse bevolking, op het prachtige Raadhuisplein bij ons kantoor. Het Raadhuispleinconcert was geboren. Op 25 augustus 2017 heeft de eerste editie van dit openluchtconcert plaatsgevonden. Inmiddels is er een lustrumeditie georganiseerd.

Raadhuispleinconcert

Westerkerkmuziek Veenendaal

Vanaf september 2010 worden in de Westerkerk te Veenendaal vrijwel maandelijks zaterdagmiddag-concerten gegeven. Een gevarieerd palet aan zangers en instrumentalisten passeert de revue. BVD advocaten is medesponsor van deze muzikale momenten op zaterdagmiddag.

Concerten Westerkerk

Vrijblijvend doorpraten

Solide advies of specialistische begeleiding? Ons team wordt bij uiteenlopende onderwerpen betrokken.

BVD advocaten bij u in de buurt

Met 4 vestigingen hebben we een landelijk bereik, een regionale antenne en een lokale connectie.