Na een ongeval in het bedrijf of het verkeer kan het leven ineens op z’n kop staan. Niet meer kunnen werken, thuishulp die nodig is. Soms voor korte tijd, maar vaak langdurig.

In die situaties kunnen de letselschadeadvocaten van BVD veel doen. Ze loodsen u door deze moeilijke tijd heen op weg naar een faire vergoeding van de schade en een nieuw begin. En ze bieden het noodzakelijke juridische tegenspel in de relatie met verzekeraars. Ze helpen u vooruit te kijken.

Slachtoffers van ongevallen kunnen binnenkort terecht op een nieuwe labelwebsite van ons kantoor die helemaal voor deze rechtsbijstand is ingericht. U bent daarop en natuurlijk op ons kantoor van harte uitgenodigd voor nadere toelichting. En als dat handiger is komen we naar u toe.

Werkgever

Ook werkevers die hun werknemers zien uitvallen vanwege een ongeval lijden schade. Ze moeten met kunst en vliegwerk de lege plaats vervullen en hun werknemer doorbetalen en begeleiden in het verzuim. Daarna volgt vaak de langzame re-integratie. Ook voor een werkgever kunnen de kosten na een ongeval van zijn werknemer dus flink oplopen.

Regres

Daarom kunnen werkgevers via BVD advocaten gebruik maken van een vaak kosteloze regresmogelijkheid. Zo kunnen naast de persoonlijke schade van de werknemer ook de doorbetalingslasten van de werkgever worden verhaald bij de aansprakelijke verzekeraar.

Advocaten

Zoek een specifieke advocaat

Expertises binnen deze sector

Laatste updates

Vrijblijvend doorpraten

Solide advies of specialistische begeleiding? Ons team wordt bij uiteenlopende onderwerpen betrokken.

BVD advocaten bij u in de buurt

Met 4 vestigingen hebben we een landelijk bereik, een regionale antenne en een lokale connectie.