Recht doen met BVD advocaten

U hebt een juridisch vraagstuk en wilt graag een solide advies. Of wilt u bij een kwestie door een gespecialiseerde advocaat worden begeleid? Ons team wordt bij uiteenlopende onderwerpen betrokken. Met 4 vestigingen hebben we een landelijk bereik, een regionale antenne en een lokale connectie.

Over Ons

Of ze nu een reorganisatie uitvoeren, een zorgbestuurder adviseren, een bouwzaak begeleiden of een contract opstellen, al onze advocaten geloven dat recht vooral gedaan moet worden. In woord én daad. Het liefst in overleg met de wederpartij en anders in procedure.

Specialisatie

Onze advocaten specialiseren zich op het terrein van bepaalde rechtsgebieden en delen waar nodig deze kennis met elkaar. Dat levert een waardevolle wisselwerking op. Deze manier van werken wordt door onze cliënten gewaardeerd. Niet voor niets weten ondernemers en particulieren ons te vinden. We schatten kansen in, geven advies en gaan over tot actie. Doeltreffend zoeken we naar de juiste route om het gewenste resultaat te bereiken.

BVD advocaten heeft veel expertise opgebouwd in de aannemerij, de bouw, retail, het onderwijs en de zorg. Ook de particuliere markt bedienen we op het gebied van familierecht en letselschade. Zo combineren we kennis van de markt met kennis van het recht. Onmisbaar om onze cliënten optimaal te dienen!

Middelgroot advocatenkantoor

Met onze vestigingen te Barneveld, Hardinxveld-Giessendam, Kampen en Veenendaal zijn we de afgelopen tientallen jaren uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor met zo'n 50 medewerkers. Ervaren advocaten, met soms meer dan 25 jaar ervaring, en jonge juristen werken samen om de continuïteit te waarborgen en nieuwe inzichten te combineren met beproefde beschouwingen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Advocaten

Zoek een specifieke advocaat

Onze vestigingen

Barneveld

Meer over locatie

Hardinxveld

Meer over locatie

Kampen

Meer over locatie

Veenendaal

Meer over locatie

Maatschappelijke betrokkenheid

BVD advocaten is met overtuiging (hoofd)sponsor van goede klassieke muziek. We maken meesterlijke muzikale momenten mogelijk. Ook voor de lokale gemeenschap.

Lees verder

Werken bij BVD

Ben je rechtenstudent, secretaresse (in opleiding) of (ervaren) advocaat? Het is in elke fase mogelijk om bij ons in te stromen. Bekijk de mogelijkheden via onderstaande link.

Lees verder

Ons netwerk van partners

We werken samen met diverse deskundige partners en zijn aangesloten bij diverse vakspecifieke verenigingen.

Lees verder

Vrijblijvend doorpraten

Solide advies of specialistische begeleiding? Ons team wordt bij uiteenlopende onderwerpen betrokken.

BVD advocaten bij u in de buurt

Met 4 vestigingen hebben we een landelijk bereik, een regionale antenne en een lokale connectie.