Een groot deel van de praktijk van André ziet op de huur en verhuur van woningen, winkelruimte en kantoorruimte. André treedt voornamelijk op voor commerciële vastgoedpartijen zoals retailers, kantoor(ver)huurders en vastgoedbeleggers. Daarnaast behoren zorginstellingen tot de klantenkring die André bedient. Hij kent de uitdagingen waarmee zij te maken hebben en adviseert bijvoorbeeld over de samenloop van zorg- en huurovereenkomsten.

Verder heeft het contractenrecht de aandacht van André. In dit brede rechtsgebied staat hij voornamelijk ondernemers met raad en daad bij. Het opstellen, beoordelen, aanpassen of beëindigen van commerciële overeenkomsten is bij André in goede handen. Wanneer er in een zakelijke relatie geschillen ontstaan, staat André klaar voor zijn cliënten; desnoods in de rechtbank.

 • Beëdigingsdatum

  25 januari 2019

 • Talen

  Nederlands

 • Opleiding en specialisatie

  Radboud Universiteit - Nijmegen
  Bachelor: Rechtsgeleerdheid
  Master: Staats- en Bestuursrecht

  Nederlandse Orde van Advocaten
  Beroepsopleiding Advocaten

  Grotius Academie
  Specialisatieopleiding Nationaal en internationaal contracteren

 • Lidmaatschappen

  n.v.t.

 • Nevenfuncties

  n.v.t.

 • Registratie Nederlandse orde van advocaten

  mr. J.A. (André) Bussink heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
  » Huurrecht
  » Verbintenissenrecht
  Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Laatste updates van André Bussink