Als u gaat scheiden, hebt u professionele hulp nodig. Dat kan een mediator zijn die u samen begeleidt, of een advocaat die alleen úw belangen behartigt, waarbij uw partner een andere advocaat zoekt.

Onze advocaten zijn tevens mediator. Twijfelt u tussen beide opties? Neemt u dan contact op voor overleg. Vaak krijgt u samen met één van onze professionals wel helder of mediation haalbaar is, of dat het toch verstandiger is ons in te schakelen als uw eigen belangenbehartiger. Het is goed om hier zorgvuldig over na te denken, want wij kunnen niet van rol veranderen. Zijn wij eenmaal uw mediator, dan kunnen wij uw advocaat niet meer worden en andersom.

Wie staan we bij?

We staan particulieren bij in allerlei familierechtkwesties. Ook is BVD advocaten een vertrouwd adres voor ondernemers in echtscheidingssituaties.

Waarvoor kunt u bij ons (o.a.) terecht?

U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw echtscheiding, maar ook als u niet getrouwd bent geweest en uit elkaar gaat (denk onder meer aan een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap). Ook dan moeten er rond kinderen en de woning vaak zaken worden geregeld. Ook is het mogelijk dat u al gescheiden bent, maar dat er daarna nieuwe discussies ontstaan over bijvoorbeeld het ouderlijk gezag, de kinder- of partneralimentatie of over de verdeling van de zorgtaken voor de kinderen.

Kortom, bij BVD advocaten bent u voor een echtscheidingsadvocaat en mediator aan het juiste adres.

Expertises binnen deze rechtsgebieden