Vestiging: Hardinxveld-Giessendam

Omvang: 40 uur

Als (toekomstig) advocaat arbeidsrecht/ondernemingsrecht bij BVD advocaten ben je verantwoordelijk voor het behandelen van diverse zaken op het gebied van ontslag, arbeidsongeschiktheid, disfunctioneren, contracten en allerlei zakelijke en contractuele geschillen. In het arbeids- en ondernemingsrecht staan we vooral werkgevers en ondernemers bij. Veel cliënten komen vaker bij ons terug, waardoor we een vertrouwensband met hen opbouwen.

Als je nog geen advocaat bent, start je bij ons als juridisch medewerker. Je werkt samen met en voor een ervaren advocaat. Dit geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met het vak en onze organisatie. Meestal wordt je na ongeveer een half jaar beëdigd als advocaat en start je de beroepsopleiding. Je bent dan advocaat-stagiair. Zodra je advocaat bent, ben je verantwoordelijk voor je eigen dossiers.

Ons team in Hardinxveld-Giessendam bestaat uit 18 collega’s, waaronder 10 advocaten/juristen. Daarnaast werk je ook samen met collega’s van de secties arbeidsrecht en ondernemingsrecht op de andere vestigingen. 

Wie ben jij?

Wat krijg je?

Werken bij BVD advocaten

Wij van BVD gaan voor het maximaal haalbare resultaat voor onze cliënten. Dit doen we met een nuchtere, praktijkgerichte instelling. We vinden dat recht vooral gedaan moet worden. Daarbij vinden we verbinding belangrijk, met onze cliënten én elkaar. De collegiale verbinding is zichtbaar in de gezamenlijke weekopening, de onderlinge interesse en het feit dat iedereen bij elkaar naar binnen kan stappen. Ook houden we op zijn tijd van een borrel, een rondje wandelen of een potje tafeltennis. Voeg jij je binnenkort bij ons?

De werving voor deze vacature is exclusief uitbesteed aan Majeur Akkoord B.V. Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Niels-Jan van der Hoek, directeur, op (06) 14 32 73 75. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag op niels-jan@majeur-akkoord.com