Locatie: Hardinxveld-Giessendam, Veenendaal, Barneveld en/of Kampen

Omvang: 24-32 uur

Als systeembeheerder bij BVD advocaten ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken gericht op het beheer, onderhoud en verbetering van de digitale infrastructuur van ons bedrijf. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van een soepele werking van alle ICT-gerelateerde aspecten binnen de organisatie. Daarnaast ontvang je enkele verantwoordelijkheden op het gebied van (financiële) administratie.

Het betreft een nieuwe functie binnen onze organisatie, dus jij speelt een belangrijke rol in het optuigen en inrichten hiervan. Op dit moment zijn de verschillende taken bij andere collega’s ondergebracht. Als systeembeheerder vervul je een ondersteunende functie en heb je veel te maken met Financiën, P&O, Marketing & Communicatie en de office managers. Je werkt onder leiding van de managing-partner.

Als systeembeheerder heb je o.a. de volgende taken:

Bij dit alles heb je veelvuldig contact met onze IT-leverancier XINNO en andere betrokken partijen. Daarnaast ben je toegankelijk voor alle collega’s. Aangezien je in deze functie voor alle vestigingen werkzaam bent, kan de standplaats in overleg worden vastgesteld. Het heeft onze voorkeur dat je minimaal één dag per week in Hardinxveld-Giessendam aanwezig bent.

Wie ben jij?

Wat krijg je?

Werken bij BVD advocaten

Wij van BVD gaan voor het maximaal haalbare resultaat voor onze cliënten. Dit doen we met een nuchtere, praktijkgerichte instelling. We vinden dat recht vooral gedaan moet worden. Als systeembeheerder draag je eraan bij dat dit alles zo professioneel en soepel mogelijk verloopt. Daarbij vinden we verbinding belangrijk, met onze cliënten én elkaar. De collegiale verbinding is zichtbaar in de gezamenlijke weekopening, de onderlinge interesse en het feit dat iedereen bij elkaar naar binnen kan stappen. Ook houden we op zijn tijd van een borrel, een rondje wandelen of een potje tafeltennis. Voeg jij je binnenkort bij ons?

De werving voor deze vacature is exclusief uitbesteed aan Majeur Akkoord B.V. Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Niels-Jan van der Hoek, directeur, op (06) 14 32 73 75. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag op niels-jan@majeur-akkoord.com