12:00 - 17:00

Welkom bij ons symposium in Emmeloord! Een kennis- en netwerkbijeenkomst voor professionals in het sociaal domein. Van harte uitgenodigd.

Locatie

Hotel Restaurant Grandcafé 't Voorhuys
De Deel 20
8302 EK Emmeloord

Voor het pand bevindt zich een busstation (busstation Emmeloord) en een parkeerterrein (De Deel - Parkeren centrum Emmeloord).

Toegang

Het symposium is kosteloos toegankelijk.

Programma

 • 12.00 uur
  Ontvangst met lunch

 • 13.00 uur
  Interview met Fiona Brouwer over haar boek: 'Ik ben een goede relatie'
  door Jan Willem van Dommelen (BVD advocaten)

 • 15.00 uur
  Workshops (twee rondes; u volgt dus beide workshops)

 1. Dossiervorming in complexe scheidingen: do's en don'ts
  Hoe geeft u op de juiste wijze uw dossier vorm? Wat doet u wel en niet als ouders of advocaten u benaderen? Hoe voorkomt u dat u wordt ingezogen in juridische procedures doordat dossiers of verklaringen worden opgevraagd?
  door Anje Slootweg (BVD advocaten)

 2. Samenwerken als scheidingsprofessionals
  Tijdens deze workshop gaan we in groepjes in gesprek over een praktijkcasus. De casus gaat over een complexe echtscheiding, waarin het werk van de advocaat en de hulpverlener bij elkaar komen. Wat is ieders invalshoek? Hoe kunnen ontstane problemen het beste worden aangevlogen? Hoe kunnen we als diverse beroepsgroepen elkaar vinden?
  door Cobie Voorberg en Catia Luis Fula (BVD advocaten)

SKJ-registratie

Voor deze bijeenkomst zijn 3 SKJ-punten te behalen. Hiervoor is aanwezigheid tijdens het gehele symposium verplicht.

Over de sprekers

 • Fiona Brouwer is al 25 jaar werkzaam als relatiedeskundige. Ze gelooft erin dat relaties alleen kunnen ontwikkelen als de mensen in die relaties zichzelf ontwikkelen. Vanuit die gedachte werkt ze al jaren aan de groei van talloze relaties door therapie, coaching en trainingen. In haar boek roept ze iedereen op en geeft ze handvatten om zélf een goede relatie te zijn.

 • Anje Slootweg is familierechtadvocaat en mediator bij BVD advocaten. Ze staat veelvuldig ouders bij die in echtscheiding verwikkeld zijn. Tevens is ze opgeleid als pedagoog en stelt ze het belang van het kind centraal.

 • Cobie Voorberg en Catia Luis Fula zijn ook familierechtadvocaat bij BVD advocaten. Net als Anje Slootweg hebben zij veel ervaring opgedaan met het bijstaan van ouders in echtscheidingen al dan niet in samenspraak met professionals uit het maatschappelijk werkveld.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Na aanmelding ontvangt u gratis de digitale versie van het boek 'Ik ben een goede relatie' van Fiona Brouwer, zodat u zich alvast kunt inlezen.

Aanmelden evenement

Voornaam (of voorletters) en achternaam

Straatnaam + huisnummer, postcode en woonplaats

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deel dit evenement

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie

Expertises bij deze evenementen