Ons kantoor is door de Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling. Onder de naam BVD academy starten wij daarom met het organiseren van tweemaandelijkse bijeenkomsten voor juridische dienstverleners in de Valley-regio. 

Daardoor de erkennings als opleidingsinstelling kunnen wij deelnemende advocaten studiepunten toekennen voor het bijwonen van deze bijeenkomsten. Advocaat en cursusleider Jan Dirk van Vlastuin: 'Het lijkt ons kantoor zinvol om de contacten tussen juristen in de regio te intensiveren en om deze een meer structureel karakter te geven. Tijdens de cursusbijeenkomsten kan één van onze eigen advocaten een cursus verzorgen over het beslag- en executierecht, alimentatierekeningen, jeugdrecht of actualiteiten in het arbeids- of aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast hopen wij dat ook andere advocaten of juristen uit onze regio bereid zijn om een inhoudelijk bijdrage te leveren. Het doel van deze bijeenkomsten is vooral om op een zinvolle wijze contacten met vakgenoten in de regio te onderhouden.

De eerste bijeenkomst staat gepland op 21 juni 2019. Jan Dirk van Vlastuin verzorgt dat de cursus 'Frustreren van executie'. Meer informatie over de komende cursussen vind u de komende tijd op onze website.

bvd-advocaten.nl/bvdacademy

Deel dit artikel