Juridisch secretaresse bij BVD advocaten

Ons team van toegewijde advocaten, juristen en ondersteuners zet zich dagelijks in om het verschil te maken voor onze cliënten. We zijn expert in ons vak en zetten ons in om recht te doen. Tegelijkertijd investeren we tijd in elkaar en zorgen we ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Sluit jij je binnenkort bij ons aan?

Secretaresse (in opleiding)

Als juridisch secretaresse bij BVD advocaten zorg jij ervoor dat advocaten zich bezig kunnen houden met hun belangrijkste taak: recht doen.

Jij ondersteunt hen daarbij en neemt alle randzaken uit handen. Je bewaakt de termijnen, bereidt processtukken voor en dient ze in, je maakt dossiers aan. Daarnaast heb je veel contact met alle betrokken partijen. Je plant hiervoor afspraken in, je stemt zaken af, pakt mailtjes op en houdt het overzicht in het complete proces. Een belangrijke rol!

Stage

Ben jij een secretaresse in opleiding en zoek je een stageplek? Laat het ons weten! Als wij ruimte kunnen maken, laten we je graag kennismaken met het leuke vak van de advocatuur. Al onze vestigingen hebben een SBB-erkenning.

SBB-nummers per vestiging:

  • Barneveld: 100632725

  • Hardinxveld-Giessendam: 100395185

  • Kampen: 100746442

  • Veenendaal: 100670719

Neem contact op met onze P&O-adviseur, zij helpt je graag verder.

Stel je vraag aan onze P&O-adviseur