WO-rechtenstudent bij BVD advocaten

Ons team van toegewijde advocaten, juristen en ondersteuners zet zich dagelijks in om het verschil te maken voor onze cliënten. We zijn expert in ons vak en zetten ons in om recht te doen. Tegelijkertijd investeren we tijd in elkaar en zorgen we ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Sluit jij je binnenkort bij ons aan?

Rechtenstudent

Ben jij WO-rechtenstudent en wil je graag alvast een kijkje in onze keuken nemen? We bieden jou verschillende mogelijkheden om met ons kennis te maken.

Rechtenstudentenbijeenkomst

  • WO-masterstudent rechten

Bijna ieder voorjaar organiseren wij een bijeenkomst voor rechtenstudenten die zich in de laatste fase van hun studie bevinden. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de advocatuur en ons kantoor. De invulling varieert van de ene keer een simpele pleitoefening en de andere keer een quiz. Wij vertellen iets over onszelf en wat we doen en vragen dat jou ook te doen. Er is altijd gelegenheid te netwerken met onze advocaten. De locatie is gewoonlijk in Utrecht.

Wil jij de eerstvolgende uitnodiging voor onze studentenbijeenkomst ontvangen? Neem dan contact op met onze P&O-adviseur. Onderstaand tref je de contactgegevens.

Juridisch student-medewerker

  • Doorgaans een derdejaars WO-bachelorstudent rechten of WO-masterstudent rechten

Het is ook mogelijk om als juridisch student-medewerker bij ons aan de slag te gaan tijdens je studie. Een mooie manier om te ervaren hoe het is om in de juridische praktijk te werken en om onze organisatie te leren kennen. Je wordt hierbij gekoppeld aan één of meerdere advocaten waarvoor je allerhande opdrachten uitvoert, van het doen van jurisprudentieonderzoek tot het opstellen van processtukken. Ook denk je inhoudelijk mee in zaken en ga je af en toe mee naar een zitting.

Er is op dit moment geen vacature voor een juridisch student-medewerker. Je kunt altijd een open sollicitatie indienen.

Studentstage

  • WO-bachelorstudent rechten

Mocht je interesse hebben in een studentstage van bijvoorbeeld 4 weken, neem dan contact op met onze P&O-adviseur om de mogelijkheden te bespreken. Onderstaand tref je de contactgegevens.

Stel je vraag aan onze P&O-adviseur