07:45 - 09:00

Graag nodigen we u uit in ons kantoor voor een kleinschalige ontbijtsessie, speciaal voor accountants. Met een maximum van zes deelnemers is er in een informele setting volop ruimte voor het delen van kennis en ervaringen uit uw praktijk die raken aan het ondernemingsrecht. Bent u erbij?

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de komende ontbijtsessie zullen wij onder het genot van een smakelijk ontbijt en goede koffie met elkaar in gesprek gaan over de Turboliquidatie. Over dit onderwerp is vorig jaar een nieuwe wet in werking getreden (Tijdelijke Wet Transparantie Turboliquidatie). We willen graag onderlinge ervaringen delen en de mogelijkheden en risico’s van deze nieuwe wet bespreken. Deelname is kosteloos. Het is ook mogelijk om met meerdere kantoorgenoten/collega’s deel te nemen.

Waarom zou u deelnemen?

We krijgen de laatste tijd veel vragen uit de praktijk over ondernemingen die in financieel zwaar weer verkeren. Gelet hierop is de wetgeving rondom de turboliquidatie van groot belang voor zowel accountants als advocaten. Deze ontbijtsessie biedt u de gelegenheid uw kennis te vergroten en zowel met ons als uw vakgenoten de uitdagingen van de turboliquidatie te bespreken.

Wanneer?

De ontbijtsessie vindt plaats op woensdag 6 maart 2024 om 07.45 uur op ons kantoor in Kampen (Meeuwenplein 9A te Kampen). Ook op woendag 20 maart is er een ontbijtsessie. Vul in onderstaand formulier in welke datum u graag met ons komt ontbijten.

Aanmelden?

We heten u graag welkom aan het Meeuwenplein! Wilt u uw aanwezigheid uiterlijk 16 februari 2024 aan ons doorgeven?

Datum

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deel dit evenement

Expertises bij deze evenementen