08:30 - 12:00

Hoe beloon je werknemers op de juiste manier? Welke zaken leg je contractueel vast? Is een stressvrije werkplek een utopie? Hoe voorkom je opgebrande werknemers? Wanneer presteert je personeel het beste op het werk? Hoe vind je goed personeel in een krappe arbeidsmarkt?

Ongetwijfeld zijn dit vragen die u als werkgever bezighouden. En misschien wel extra in deze onzekere tijd. Om u even uit de waan van de dag te halen en een ochtend vol inspiratie te bieden op HR-gebied, organiseren wij op donderdag 9 februari 2023 een interactief event. Onze gastspreker deze ochtend is Kilian Wawoe, organisatiepsycholoog en schrijver van het boek ‘Het Nieuwe Belonen’. Ook kunt u deelnemen aan verschillende workshops, gegeven door professionals van BVD advocaten en Visser & Visser. We sluiten af met een netwerklunch, waar u mede-ondernemers kunt ontmoeten.

Locatie

Van der Valk Hotel Dordrecht
Laan van Europa 1600
3317 DB Dordrecht

Workshops

 1. Bijzondere bedingen in de arbeidsovereenkomst
  Door: mr. Leendert Krijgsman, arbeidsrechtadvocaat bij BVD advocaten
  We nemen u mee in het concurrentie-, relatie- en anti-ronselbeding en gaan daarbij ook in op de gevolgen van een in 2022 in werking getreden EU-Richtlijn voor het nevenwerkzaamheden- en studiekostenbeding.

 2. Stress op de werkvloer
  Door: mr. Bertjan Agteresch, arbeidsrechtadvocaat bij BVD advocaten
  Is een stressvrije werkplek een utopie? Wat moet of kunt u doen m.b.t. Arbowet/aansprakelijkheid? Wat als de gemoederen verhit raken rondom disfunctioneren of een verstoorde arbeidsverhouding? Hoe om te gaan met stress bij werknemers?

 3. HR Actualiteiten
  Door: Alexander van Kleij, director Salaris en Advies bij Visser & Visser
  In een halfuur bent u weer up-to-date op HR-gebied, denk aan onderwerpen als verlofvormen, moderne werkplekken en -tijden en trends in beloningsbeleid inclusief fiscaal vriendelijk belonen.

 4. Werving & Selectie in een krappe arbeidsmarkt
  Door: Eva Blanken en Carina Izelaar-van Driel, consultants HRM bij Visser & Visser
  Versla met onze tips & tricks de krapte op de arbeidsmarkt. Wat moet u als werkgever wel doen en wat juist niet?

Tot ziens op donderdag 9 februari.

Aftermovie HR-event 2023

Deel dit evenement

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie

Expertises bij deze evenementen