13:00 - 16:00

Op zoek naar betekenisvol werk? Of je nu aan het begin van je carrière staat of al enige ervaring hebt, er is voor iedereen iets te ontdekken en te leren.

BVD advocaten is aanwezig op het christelijke loopbaanevent op 5 én 6 januari 2024. Dit event biedt een boeiend programma vol lezingen, workshops en een banenmarkt voor inspirerende ontmoetingen. Wil je alvast een gesprekje inplannen? Vul dan onderstaand formulier even in.

  • Oriëntatie
    Wat zijn jouw ambities? Ben je nog aan het (af)studeren of heb je al ervaring binnen de juridische wereld? We ontmoeten je graag bij de stand van BVD advocaten.

  • Inspiratie
    Laat je inspireren door boeiende sprekers, die je nieuwe inzichten geven. Op 5 januari 2024 om 14:00 uur geeft BVD advocaten een workshop. Sluit je hierbij aan?

  • Loopbaanplein
    Breng zeker een bezoek aan het loopbaanplein, waar je diverse activiteiten kunt ondernemen. Vul een loopbaantest in, volg workshops, doe een mindcheck om je mentale fitheid te beoordelen, evalueer je werk-privébalans, laat een professionele pasfoto maken voor LinkedIn, en krijg feedback op je CV.

Data en tijden

5 januari 2024 | 13:00 - 16:00 uur
6 januari 2024 | 10:00 - 15:00 uur
Bekijk het programma op https://www.christelijkloopbaanevent.nl/bezoekersinformatie#programma.

Locatie

Atrium AFAS
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

Parkeren

AFAS beschikt over een eigen parkeergarage onder het theater, parkeren is gratis. Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden en laadpalen beschikbaar. AFAS is ook goed bereikbaar via station Amersfoort Centraal.

Toegang

Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel is het nodig om een ticket (gratis) te bestellen via https://www.christelijkloopbaanevent.nl/ --> Tickets.

Ik wil een gesprek met BVD advocaten

Voornaam (of voorletters) en achternaam

Optioneel. Max. 250 tekens.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deel dit evenement

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie